O nama

Početna O nama

O motelu Braća Lazić

Motel Braća Lazić smješten je na putu Bijeljina - Rača u mjestu Dvorovi u blizini banje Dvorovi.

Motel posjeduje 16 dvokrevetnih i francuskih soba i jedan apartman, restoran namijenjen isključivo za potrebe gostiju kao i bogato opremljen supermarket otvoren 24 časa. Svaka soba posjeduje zasebnu klimu, mini bar, telefon, internet priključak i televizor.

Motel se nalazi na 5 kilometara udaljenosti od centra Bijeljine, osam kilometara od etno-sela "Stanišići" i 500 metara od banje Dvorovi.

Motel Braća Lazić Bijeljina Dvorovi

Sadržaji motela

Posjetite nas, jer cijena i udobnost su kod nas savršeno spojeni.

Restoran

Restoran motela Braća Lazić je dinamično i primamljujuće mjesto za doručak, kafu ili čaj.

Parking

Gostima je na raspolaganju besplatan parking.

Besplatan internet

Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno.

Motel Braća Lazić
Smještaj sada nije problem

Naša kvalitetna usluga i ljubazno osoblje koje vam je na raspolaganju 24h, učiniće da se u našim sobama osjećate prijatno i opušteno. Kao kod kuće. Odaberite motel Braća Lazić i uvjerite se i sami u kvalitet naše usluge. Sa zadovoljstvom očekujemo da vas ugostimo i da vaš boravak učinimo nezaboravnim.

Gotovo sve najposjećenija mjesta u Semberiji nalaze se na najviše pola sata hoda od našeg motela, ili na 5-15 minuta vožnje: Banja Dvorovi, Etno-Selo Stanišići, Semberski Salaš, TC FIS, fakulteti i srednjoškolski centar, Gradska uprava, Centar za kulturu Bijeljina, Muzej Semberije, manastiri, gradski park kao i mnoštvo restorana i kafića u kojima možete uživati u ukusnim domaćim i internacionalnim specijalitetima.

Šta gosti kažu o nama